Kako saznati da li vas djevojka vara



Univerzitet u Massachusetts otkriva da 60 procenata odraslih ne može da provede 10 minuta u konverzaciji, a da ne slaže, što su zaista uznemirujući podaci.
Ovo istraživanje je takođe otkrilo da žene najčešće lažu kako bi nekoga usrećile, a muškarci da bi popravili utisak o sebi.
Ako u posljednje vreme sumnjate da vas djevojka vara, otkrijte pet signala da ste nažalost u pravu:

Odlučite: Vi ili ona?

“Ukoliko vas je uvijek pratila intuicija da je svaka žena s kojom ste bili nevjerna ili neiskrena prema vama, ali nikada niste imali realne razloge da to i pomislite, možda ste vi u pitanju”, kaže ekspert za veze Sarrah Jones.
Možda ste zabrinuti, jer ste nesigurni otkad vas je bivša djevojka slagala, ali ne želite da upropastite sadašnju vezu konstantnim ispitivanjem o ispravnosti njihovih motiva i djela. Dakle, ukoliko ste obično u pravu ili ste odjednom počeli da brinete da imate posla sa lažovom, onda se vjerovatno stvarno nešto i dešava. Pratite svoju intuiciju.

Da li odjednom previše krije svoj telefon?

“Ukoliko joj je telefon stalno zaključan ili van vašeg vidokruga, ukoliko nikad ne želi da koristi Google pred vama i da vam dozvoli da vi koristite njen kompjuter, definitivno je sumnjiva”, kaže Jones.
Da ne pričamo o tome da treba da se zabrinete ukoliko previše burno odreaguje kada zatražite da pogledate sve poruke i pozive koje je obavilau prethodna tri mjeseca. Naravno da bi trebalo da imate nivo povjerenja i da ne špijunirate jedno drugog i ne provjeravate mejlove, društvene mreže i telefone, ali ako često ima pozive noću i uznemiri se nakon njih, onda bi trebalo da se zapitate s kim imate posla.

Da li vas gleda u oči?

“Ukoliko ste zabrinuti da se nešto dešava i da vam možda ‘nabija’ rogove, pa joj to i kažete, a ona izbjegava pogled u oči, jasno je da nešto krije”, kaže Jones. “Ovo uglavnom indicira stid, strah i na kraju neprijatnost”, nastavlja Jones. Ukoliko je iskrena i ne krije ništa, kada joj budete rekli da sumnjate da vam nešto prećutkuje, ona će se iznenaditi i bit će veoma zbunjena.

Da li se njen govor tijela promijenio?

Ukoliko ste već neko vrijeme u vezi, možete da uočite njene navike, ponašanja i tikove. Dakle, možda ona stalno dira svoju kosu, provjerava telefon, pucketa prste ili nervozno cupka nogom, pa ne treba da budete sumnjičavi, ali ako je odjednom postala nervozna u vašem pristustvu, onda ste na putu da je razotrkijete.

Da li je zatvorena i ćutljiva?

“Ukoliko vam se ne otvara koliko i obično, tokom cijele veze, možda krije nešto”, kaže Jones.
Uglavnom znate šta radi tokom dana, kako provodi vrijeme pa čak i kada ide u krevet, ali ako je počela da krije i da vam nerado priča o vremenu koje provodi bez vas, kao i da odstupa od uobičajenog ponašanja, vjerovatno krije nešto.

0 komentari:

Objavi komentar