Novi trend šminkanja- Pogledajte o čemu je riječ! (FOTO)

Novi trend šminkanja- Pogledajte o čemu je riječ! (FOTO)

Kada jedan proizvod za šminkanje postane slavan širom svijeta prije nego što zapravo stigne u prodavnice, onda znate da je riječ o pravom trendu nad trendovima.
Ovog puta je riječ o privremenim tetovažama koje su toliko suptilne da je prosto nevjerovatno što su uspjele da izazovu ovoliko kontroverze na internetu.
Možete li da ih uočite?
Riječ je o privremenim tetovažama pjegica, koje se nanose na lice i mogu da traju i do nekoliko dana! Proizvod "Freck Yourself" omogućava svim devojkama koje su oduvijek željele da imaju pjegice da to konačno i postignu - i to za svega par minuta.
Pjegice se nanose jednostavno poput onih dječjih privremenih tetovaža - jednostavno stavite papir sa pigmentom na dio lica koji želite da uljepšate pjegicama, pređete preko njega, i tačkice ostaju. Mogu da traju do 72 sata, a ukoliko se nanose svakodnevno, i po nekoliko nedjelja.
Ono što je zaista iznenađujuće jeste činejnica da proizvod još uvijek nije u prodavnicama.
Zapravo, kompanija iz Los Anđelesa koja ga je osmislila sada vodi onlajn kampanju za prikupljanje novca, kako bi zaista počeli da distribuiraju "pjegice", a žene širom svijeta ili hvale ili opasno hejtuju ovaj proizvod.
Nijedan trend nije izazvao ovoliko frke na netu još od doba čuvenih muških punđi, pa zato i ne čudi što kompanija polako, ali sigurno prikuplja potreban novac - iako su do sada prikupili 21.000 dolara, a potrebno im je 10 puta više.
Žene koje su imale prilku da prve testiraju proizvod, hvale ga na sva usta, a najveće protivnice su im devojke koje zaista imaju pegice od detinjstva. Naime, one smatraju da je ovo neka vrsta uvrede - i otud toliko kontroverze oko gotovo neprimjetnih pjegica.
- Dok sam odrastala, decu u mojoj školi koja su imala pegice nisu prestajali da zadirkuju. Kada bi samo ta djeca znala da će njihovo stanje postati novi modni trend - samo je jedan od velikog broja negativnih komentara.
Prirodno pjegave djevojke kažu da im jeste drago što se njihovi ukrasi na licu sada smatraju poželjnim, ali im ipak ne prija što se to pretvara u masovni trend i što sada sve možete da imate vještačko.

0 komentari:

Objavi komentar