Stavila je mobilni pored noge i zaspala... Probudila se s ovakvim ožiljkomDa nas čak i bezelene stvari mogu ozbiljno povrediti, dokaz je slučaj devetogodišnje devojčice iz Engleske koja će do kraja života imati ožiljak na nozi u obliku ni manje ni više nego mobilnog telefona.
Olivija sa mamom
Olivija, baš ko ni njena mama nisu moge ni da pomnisle da bi se ovako nešto moglo dogoditi. A za sve je kriva maska za telefon koja je izazvala opekotine drugog stepena. Zapravo toksične hemikalije koje se nalaze u njoj, izazvale su teže povrede na devojčicinoj nozi.  
 
- Olivija ne sme da ima telefon noću u sobi, ali ga je krišom unela stavila u krevet i zapala sa njim. Probudila se tokom noći I došla kod mene u sobu da mi kaže da je noga boli. Mislila sam da se samo glupira i poslala je nazad u svoju sobu – rekla je Karli za Mirror.
 
Ožiljka koji će Olivija imati do kraja života
Ali Olivija se nije glupirala, a bol je postajao sve jači. 

- Bila sam šokirana kada sam shvatila da maska za telefon može da uradi tako nešto. Doktri su nam rekli da će ožiljak od opekotine ostati za ceo život. Nisam mogla da verujem. Moja ćerka će do kraja života imati ožiljak na nozi u obliku telefona - začuđena je mama.
 
Maska za telefon koja je napravila problem
Fotografije tog ožiljka mama je objavila na svom Fejsbuk profilu pozivajući ljude da je šeruju što više  ne bi li i druge roditelje upozorila na moguću opasnost.

0 komentari:

Objavi komentar