NARODE, DA LI STE SPREMNI ZA ŽIG ZVERI: Smejali ste se ovom ludilu, a sada svi postajemo "ROBOTI"! Znaće i kada DIŠEMO!



Nekada teorija zavere, a danas ni manje ni više nego stvarnost!
Andreas Sjostrom je postao prvi čovek na planeti koji je prešao carinu aerodroma s usađenim mikročipom u ruci, a snimak događaj izbačen je na internet!
Pomoću implanta u ruci Sjostrom je u nedelju ujutro 3. januara prošao carinu i ukrcao se na avion u Stokholmu za avion do Pariza bez bezbednosne provere i bez ijedne reči.
„Verovatno sam prva osoba koja je prošla aerodrom, pored obezbeđenja i i kroz vrata do aviona, samo sa NFC čipom“, pohvalio se Sjostrom koji radi za jednu firmu koja se bavi inovacijama.
On je objasnio da mu je implant ubačen pod kožu injekcijom.
Najveće iznenađenje za mene je osećaj da sam u mogućnosti da se lično identifikujem pomoću svog tela. Pretpostavljam da će tako biti u bliskoj budućnosti, kada nam fizički objekti neće biti potrebni da bismo ostvarili mnogo toga“, rekao je Sjostrom javnosti nakon prelaska carine, iako se nije identifikovao pomoću svoga tela već pomoću stranog tela kojeg je veštački ugradio u svoje telo. Knjiga Otkrovenja
Čip koji Sjestremu promoviše može se kupiti za oko nekoliko desetina evra, a pod kožu se ugrađuje pomoću injekcije s obzirom na to da su veličine zrna pirinča. Prelazak ovog čoveka preko granice propagandni je postupak koji označava i zvanični početak novog doba kao i ispunjenje Biblijskog proročanstva iz knjige Otkrovenja – Žiga zveri!
Sve što ta knjiga sadrži trenutno se odmotava pred našim očima, a vrhunac te knjige je zastrašujuća najava koja svedoči o tome kako će celo čovečanstvo biti prisiljeno pokloniti se zveri, Antihristu, te će biti prisiljeno da udari Antihristov žig u svoje telo ako žele preživeti, kupovati, prodavati.
KAko piše u knjizi Otkrovenja Zver će tražiti da se svima – malima i velikima, bogatima i siromašnima, slobodnima i robovima – udari žig na desnicu ili na čelo i da niko ne može da kupuje ili prodaje osim onog koji nosi žig s imenom Zveri ili s brojem njenog imena (Otk. 13: 16-17).
Svi će biti čipovani do 2017?
O mikročipovanju ljudi se poslednjih nekoliko godina jako puno govori, a kampanja čipovanja posebno u SAD-u, Švedskoj, Norveškoj i Velikoj Britaniji u poslednjih nekoliko meseci poprimila je zastrašujuće oblike. Prvi čovek koji je prešao granicu, takođe je jedan od propagandnih materijala za mikročipovanje.
Takođe, u novom „Obamacare“ zakonu jasno piše da će RIFD čipovi biti kao identifikacija ugrađeni u telo sve do jednog čoveka. Na 1004. stranici ovoga zakona piše: „Čip koji ćemo ugraditi u ljude imaće sve mogućnosti praćenja, ali će biti i povezan s bankovnim računom“.
U zakonu se pominje i zakonski okvir mikročipovanja stanovništva pa tako u istom zakonu piše i „Najkasnije 36 meseci od stupanja ovoga zakona na snagu, čipovi moraju biti ugrađeni“. S obzirom na to da je taj sporni zakon stupio na snagu 23. marta 2013, to bi značilo da će po zakonu čip morati imati svi do 23. marta 2016. godine. Taj dan je blizu, i verovatno će doći do nekih odlaganja, ali tendencija je da se to obavi što pre.

0 komentari:

Objavi komentar