Zaboravite na skupe tretmane: Evo kako da napravite masku od pirinča koja briše godine!Možete da zaboravite na skupe tretmane kod kozmetičara, jer ova potpuno prirodna maska briše godine i vraća mladalački izgled. I što je najvažnije od svega- na potpuno prirodan način.
Opšte je poznato da pojedine prirodne maske za lice čudotvorno deluju na vašu kožu, i što je najbitnije nisu previše skupe i možete ih same napraviti.
Jedna od najjednostavnijih, a izuzetno delotvornih je maska od pirinča, bogata snažnim antioksidansima koji stimulišu proizvodnju kolagena i mikrocirkulaciju, hidriraju kožu i ublažavaju upale.

Sastojci:

tri kašike pirinča
kašika meda
kašika mleka

Priprema:

Skuvajte pirinač, procedite ga i sačuvajte vodu u kojoj se kuvao. Dodajte po jednu kašiku toplog mleka i meda, pa dobro umutite tako da se svi sastojci sjedine.

Način korišćenja:

Masku nanesite na čistu i suvu kožu lica i ostavite da se potpuno osuši. Zatim je uklonite mlakom vodom i potom lice isperite vodom u kojoj se kuvao pirinač.
Dovoljno je da ovu masku primenjujete jednom nedeljno, a već posle mesec dana primetićete da je vaša koža dobila lepši i zdraviji sjaj.

0 komentari:

Objavi komentar