10 načina kako da odmah popravite vaš izgled

10 načina kako da odmah popravite vaš izgled

Ko kaže da izgled nije bitan, zavarava se.
Naučno je dokazano da su osobe koje prijatnije izgledaju sigurnije u sebe, vedrije, manje ljubomorne, a povrh svega zdravije.
Kurir.rs u saradnji sa portalom Navidiku.rs odradio je sveobuhvatnu analizu tretmana i aktivnosti koji direktno mogu da pomognu da popravite svoj izgled nehirurškim putem.
Pogledajte fotografije prije i poslije, vjerovatno ćete biti šokirani razlikama:
1. Profesionalni šminkeri: Istina je da su modeli sasvim obična stvorenja kojima profesionalna šminka pomaže da izgledaju neobično dobro. Svako može da izgleda zadivljujuće dobro sa dobrom šminkom. Pogledajte sliku profesionalnog ruskog umjetnika Vadima Adreeva koji kaže da svako može da izgleda kao žena sa naslovnice uz pomoć šminke.
Ukoliko želite da izgledate prelijepo za neki poseban događaj, želite nekoga da impresionirate ili jednostavno za svoju dušu, opširnije o profesionalnom šminkanju.
2. Zubi - Fiksne proteze, popravke, beljenje, korekcije: Fiksne proteze su ranije nosila uglavnom djeca, ali sada sve više odraslih ljuti shvata koliko zubi utiču na izgled.
3. Tretmani regulacija telesne težine – kavitacija: Viškove masnih tkiva na stomaku ili bokovima možete ukloniti i nehirurškim, neinvanzivnim postupkom, uz pomoć ultrazvučne terapije, tzv. kavitacije. Riješite se neželjenih viškova, potpuno bezbolno. Poslije samo sat vremena terapije izgubićete nekoliko stotina grama masnih ćelija zauvijek. Jedino što ćete osjetiti su toplota i relaksacija tokom tretmana, a rezultati su dugoročni.
4. Dermatologija i Anti-Aging terapije: Zašto mnoge žene tek na početku ljetnje sezone razmišljaju o ljepšem izgledu? Uljepšavanje na brzinu ne donosi trajne rezultate, i ne postoje magične pilule koje skidaju 7 kilograma za nedjelju dana. Zima je pravo vrijeme da se riješite neželjenih dlačica trajnom epilacijom, uklonite celulit, uklonite neželjeni mladež, uklonite fleke ili pjege sa tijela.
Bezbolnim i nehirurškim metodama možete odraditi uklanjanje bora. Vrijeme pojave bora na licu zavisi u velikoj mjeri od genetike, ali i od stila života. Počastite svoje lice tretmanom kolagena, i podmladite se na jeftin i prirodan način.
5. Kosa i nadogradnja kose:I žene i muškarci mogu raditi nadogradnju kose nehirurškim zahvatom. Ugradite prirodnu kosu na dijelovima glave gdje vam je proređena ili potpuno nestala kosa. Povećajte volumen ili dužinu kose.
6. Tetoviranje i Pirsing: Osim klasične tetovaže nogu i ruku, možete staviti i realističnu 3D tetovažu, UV tetovažu (mastilo je potpuno nevidljivo po dnevnom svijetlu, ali svjetli pod ultravioletnim zracima), kao i bijelu tetovažu (koja je istaknutija kada vam tijelo pocrni).Tetovaže mogu biti nevjerovatno dobre, a da bi se to i obistinilo, obratite se profesionalcu sa pedigreom.
7. Ishrana – nutricionisti: Dijete iz časopisa ne djeluju isto na svakoga. Nutricionista vam može ponuditi rješenje kreirano samo za vas, bilo da vam je plan da smršate, regulišete holesterol, ili snizite krvni pritisak.
8. Redovne analize krvi i urina, posjete ljekaru: Iznenadili biste se, ali redovnom analizom krvi i urinokulturom možete saznati puno toga o vašem zdravstvenom stanju. Običan test krvi, koji mjeri količinu crvenih i bijelih krvnih zrnaca, može da otkrije anemiju, infekciju, pa čak i rak u krvi.
Za vrlo malo novca možete obaviti sve potrebne analize u okviru neke laboratorije iz vaše blizine. Konsultacija sa ljekarom je neophodna, jer vam sami podaci ništa neće reći.
9. Sport i rekreacija: Sport je u mladosti potreba, a u starosti neophodnost. Kad god počeli da se bavite svojim fizičkim stanjem, vrlo brzo ćete osjetiti benefite.
10. Plastična i korektivna hirurgija: Ako vam se nijedna od prethodnih metoda nije dopala, uvijek se možete obratiti profesionalcima iz oblasti plastične i estetske hirurgije koji će za vas uraditi neki od hirurških zahvata.

0 komentari:

Objavi komentar