7 stvari koje su muškarcima neodoljive kod žena!

 7 stvari koje su muškarcima neodoljive kod žena!

Kada govorimo o ljepoti i privlačnosti, muškarci i žene imaju potpuno različita shvatanja. I dok se mi mirišemo najfinijim parfemom, uklanjamo i najsitniju dlačicu i kožu čini što glatkijom i zategnutijom, oni na nama primećuju nešto sasvim drugo.
Odgovori muškaraca na pitanje šta ih to privlači kod žena mogu poprilično da vas iznenade!
1. Kada žena lijepo hoda
Odjeća može da privuče muškarca, ali elegantan ženski hod će da pobijedi najkraći minić ili uske pantalone.
2. Prirodni miris njene kože
Miris kreme ili parfema je prijatan, ali miris kože je nešto sasvim drugačije, nešto posebno.
3. Kada te žena gleda (duže od dve sekunde)
Ima nešto posebno u ženskom pogledu. Pogled koji traje nešto duže je zapravo znak da ste zainteresovani, a njemu to predstavlja nevjerovatan kompliment i izazov.
4. Njeno lice kada se probudi
Vjerovali ili ne, pomalo podbulo lice i čkiljavi pogled ukrašen osmijehom nešto je što nevjerovatno privlači zaljubljenog muškarca.
5. Raščupana kosa
I dok se mi svim silama trudimo da naša kosa izgleda besprekorno, oni to nikada neće primijetiti. Ali kada se probudite i kada ste potpuno prirodni sa svim svojim manama i vrlinama, to će i te kako da primjete.
6. Kada se stalno smije
Vesela, pristupačna i pozitivna osoba je pravi magnet za muškarce. Upravo zbog toga osmijeh je jedno od najjačih ženskih trikova koji pale kod svakog muškarca.
7. Pjegice na licu
Puder je savršen za prikrivanje i najsitnijih nepravilnosti na licu. Ali ako mislite da će ga vaš savršen ten privući, varate se. Pegice na licu kao i nesavršene sitnice muškarci smatraju neodoljivima.

0 komentari:

Objavi komentar