Briljantni umovi, niko ne može da ih prevari: Blago vama ako ste među ova tri znaka!



Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpija.
Biti pametan nije samo stvar inteligencije. I izuzetno pametni ljudi su skloni trenucima gluposti, ali većinu vremena oni imaju tendenciju da deluju pametnije.
Blizanci
Još od malih nogu vole da istražuju i ispituju. Vrlo su radoznale prirode pa ih zanima mnogo stvari iz različitih oblasti, iako su najčešće naklonjeni umetnosti. Veoma su inteligentni pa otuda i proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost.
Iz tog razloga uvek su okruženi ljudima sa kojima mogu voditi konstruktivne razgovore, a takođe traže inteligentnog partnera sa kojom će moći da pričaju o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.
Škorpija
Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao škorpija. Gotovo da ne postoji stvar u koju njihov prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli da prodru.
Oni uvek i teže da u svemu osete dubinu, da zagrebu ispod površine i uvide pravi smisao. Njima ne pokušavajte da manipulišete jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako provale tuđe namere.
Strelac
Vihorne i radoznale prirode poput strelčeva uvek imaju potrebu da saznaju više i deluju često prilično neozbiljno. Međutim, oni su i te kako pronicljivi i dobro znaju da procene situaciju. Veoma su društveni i znaju kako da postupaju sa ljudima.
Nije im problem da već na prvu loptu pridobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a takođe i da dobro procene kakav je ko. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, a matematika i uopšte prirodne nauke su im jača strana. Vole da ulažu u sebe i svoj intelekt tokom celog života.

0 komentari:

Objavi komentar